joi, 14 iulie 2016

Mişcarea Legionară şi ALDE (Alianţa liberalilor şi democraţilor)

Şeful Mişcării Legionare, Şerban Suru:

 - Partidul ALDE a fost înființat în 19 iunie 2015 prin fuziunea Partidului Liberal Reformator cu Partidul Conservator:
       1. Partidul Liberal Reformator a fost înfiinţat practic de Dl. Călin Popescu Tăriceanu, actualmente copreşedinte al ALDE şi inculpat într-un dosar penal de corupţie. În
19 August 2005, pe când era premierul României, Dl. Tăriceanu a înfiinţat celebrul Institut pentru studiul minciuni holo-h-ho-ho "Iei Viză". Tot dl. Tăriceanu, un an mai târziu, a trimis din partea Guvernului, o frumoasă şi mare coroană de flori la înmormântarea eroului legionar Ion Gavrilă Ogoranu (dec. la 1 mai 2006).  În 10 Martie 2014  dl Tăriceanu devine, în calitate de senator independent, dar prin voturile PSD, preşedintele Senatului României. La 8 aprilie 2014 în Senat se vota Legea L724/2013, care a devenit ulterior celebra lege "antilegionară" 217/2015. La votarea ei în Senat, chiar senatorii partidului care a iniţiat-o, adică PNL, au lipsit în corpore inclusiv unul dintre iniţiatori: "Căcărău".
        2. Partidul Conservator a fost înfiinţat de "Varan". Dar la data când proiectul de lege antilegionară era la camera deputaţilor şi avea nr. Pl -x 193/14.04.2014, preşedinte al PC era dl. deputat Daniel Constantin, actualmente copreşedinte la ALDE. Dl. Daniel Constantin a lipsit de la votarea legii antilegionare.
       Din ALDE fac parte următoarele persoane importante:
 - dl. deputat Andrei Dominic Gerea, venit de la liberali, unul dintre cei 3 liberali care au introdus legea anitlegionară în Senat.
 - dl. deputat Liviu-Bogdan Ciucă, venit de la PC, preşedintele Comisiei Juridice din Camera deputaţilor. Domnia sa a avut amabilitatea de a ne primi la Comisia juridică, în 2013, la solicitarea mea, pe mine, pe doamna Zoe Rădulescu (fata celebrului legionar Gogu Puiu) şi pe dl. Marcel Petrişor, fost deţinut politic, pentru a discuta despre legea antilegionară care deja se afla la studiu pe masa comisiei. Tot prin domnia sa am fost acceptat şi în octombrie 2014 să vorbesc, în plenul comisiei, despre legea antilegionară (click aici pt. video). Dl. Bogdan Ciucă a lipsit de la votul pt. legea antilegionară, având atunci, dacă nu mă înşel, un picior în ghips.
 - dl. deputat Damian Florea, venit de la PC, actualmente secretarul general al ALDE, a votat pt. legea antilegionară. Domnia sa este cel care, după apariţia legii antilegionare, într-un act de normalitate, se adresează Mişcării Legionare, din partea ALDE, în scris, cu o rugăminte pertinentă (a se vedea în acest sens, mai jos, adresele de primire şi răspuns precum şi poza din fostul sediu ALDE sector 1, poză care ar fi dat naştere la confuzie).
     Şi uite aşa, se face dovada că, în politică, inclusiv şi mai ales pt. Mişcarea Legionară, se aplică foarte des vorba înţeleaptă "Nebănuite sunt căile Tale, Doamne!". Astfel eu, după mai mult de 20 de ani de activitate legionară, am ajuns la concluzia că politica este singura activitate în care se poate întâmpla orice, oricând şi oriunde. De aceea, pentru cunoscători, politica are o frumuseţe şi o înţelepciune aparte, este locul unde, peste noapte, păcătoşii pot deveni sfinţi şi invers, este cel mai aprig loc în care Dumnezeu încearcă oamenii şi popoarele.
        P.S. În ultima poză se poate vedea cât de rău o duc partidele parlamentare din punct de vedere al sediilor şi al chiriilor: astfel, pt. un sediu de 120 de metri pătraţi(mp) utili, aflat într-o zonă aglomerată, unde chiria pt. mp de magazin este minim 15 EUR pe lună, ALDE (Partidul Conservator) plătea sub 1 leu pe lună/mp, mai precis 110 lei pe lună pt. 120 mp utili. Săracele partide parlamentare, dacă nu are de unde, de unde să ia sau să se ia, că ele partidele e pentru popor!









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu