duminică, 11 ianuarie 2015

Libertatea de exprimare e sfântă! Muriţi pentru ea! Eu sunt Charlie! Eu sunt Fascist! Eu neg holocaustul!

   - 12 oameni nevinovaţi au murit când redacţia de la săptămânalul satiric "Charlie Hebdo" din Paris a fost atacată de 2 terorişti în 7 ianuarie 2015. Apoi alţi 5 nevinovaţi au mai murit în următoarele 2 zile. Europa, şi nu numai ea, a fost revoltată căci libertatea de exprimare este sfântă! Ea îţi dă dreptul să critici sau să lauzi orice, să adori sau să spurci orice, să susţii sau să negi orice!
 - De aceea toţi suntem Charlie! 
 - Dar, în numele aceleiaşi sfinte libertăţi de exprimare: Toţi suntem fascişti! Toţi negăm holocaustul! Toţi suntem legionari!
 - Pe cei care afirmă "Eu sunt Charlie" şi se sacrifică pentru libertatea de exprimare a semenului lor, îi rugăm:
 - Trimiteţi o asemenea carte poştală tip "Eu sunt Charlie ", cum este cea din imaginea de mai jos, dragi susţinători ai libertăţii de conştiinţă şi de exprimare, la fiecare dintre acei negaţionişti ai  Holocaustului închişi în prezent în Europa . Spune-le că şi voi vă gândiţi la  libertatea de exprimare astăzi şi că sunteţi de partea lor, a dreptului lor la liberă exprimare şi conştiinţă, chiar dacă nu sunteţi de acord cu ideile şi convingerile lor, aşa cum sunteţi şi de partea celor de la „Charlie Hebdo”. Asiguraţi-i că în curând milioane de oameni vor protesta în faţa închisorilor în care sunt ţinuţi, aşa cum milioane au protestat pe străzile Parisului şi ale altor oraşe din lume! Aici numele şi adresele celor închişi pentru că au îndrăznit să aibă altă opinie: 
 - Wolfgang FRÖHLICH -JVA Stein - Steiner Landstr 4 - - A 3504 Kreims - Stein / Wachau - NU - AUSTRIA 
 - Horst Mahler - Anton Saefkow Allee 22 - D - 14772 Brandenburg / Havel - GERMANIA 
 - Axel Möller - JVA Bützow - Kühlungsborner Str . 29a - D - 18246 Bützow - GERMANIA 
 - Gerhard Ittner - JVA St. Georgen - Markgrafenallee 49 - D - 95448 Bayreuth – GERMANIA 

O idee după Charles Kraft 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu